Knežević: Zrenjanin na dobrom putu

Izvor: Akter, 29.Dec.2015, 20:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Knežević: Zrenjanin na dobrom putu

Godina koja je za nama govori da je Zrenjanin na dobrom putu, izjavio je predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke Goran Knežević dodajući da je cilj SNS-a za narednu godinu i promena vlasti na pokrajinskom novou, jer Vojvodina mora da postane motor razvoja, a ne kočničar

"Ciljevi Srpske napredne stranke u 2016. godini su pre svega mir, stabilnost, bolji uslovi za privredni >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << ambijent, ali i promena vlasti na pokrajinskom novou, jer Vojvodina mora da postane motor razvoja, a ne kočničar", rekao je Knežević na konferenciji za novinare, a navedeno je u saopštenju.

Ocenjujući da je vreme da se svode računi, ali i govori o planovima za narednu godinu, Knežević je istakao da je u prethodnoj godini urađeno više od 80 kilometara asfalta, gradski trg po uzoru na velike evropske gradove i znatno poboljšana kanalizaciona mreža u gradu i naseljenim mestima.

"Upravo ti podaci govore da je Zrenjanin na dobrom putu", rekao je Knežević dodajući da ima dovoljno iskustva da bi znao kako treba da funkcioniše grad.

On je istakao da grad sledeće godine očekuje realizacija velikih infrastrukturnih projekata, među kojima je i obilaznica za koju je kompletirana dokumentacija što znači da se u 2016. godini može početi sa radovima.

"Mnogi će reći da je to bilo jednostavno, ali lenjost i nerad prethodne administracije su doprineli da realizacija ovog projekta ide sporije. Ne želim više da slušam njihove komentare, jer za četiri godine nisu izgradili ni metar obilaznice", rekao je Knežević.

Podsećajući da su izjavili da će fabrika vode biti završena do kraja godine, on je istakao da se ne kasni sada, već da projekat kasni više od 40 godina.

"Završena su sva ispitivanja, radovi su krenuli, s toga uverevam građane da će piti zdravu vodu u 2016. godini", rekao je Knežević.

On je istakao i da je ove godine u Zrenjaninu zaposleno više od 1.000 ljudi, a da je za narednu planirano još 2.000 novih radnih mesta.

Navodeći da se slaže sa tim da je to malo, on je istakao da je siguran da će tu situaciju značajno popraviti.

"Imamo potpunu podršku Vlade Srbije u pogledu privlačenja domaćih i stranih investitora o čemu govore posete devet ministara i 15 ambasadora ekonomski najjačih zemalja sveta", rekao je Knežević.

Potpredsednik SNS-a je istakao i da se od danas u Zrenjaninu pokreće kampanja "Osmeh na lica naših građana" dodajući da to nije slogan za sledeću, već za sve naredne godine.

Nastavak na Akter...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.