Knežević: Novac ću vratiti donatorima

Izvor: Press, 08.Nov.2012, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Knežević: Novac ću vratiti donatorima

Ministar poljoprivrede Goran Knežević napisao je danas na svom tviter nalogu, povodom zahteva Demokratske stranke (DS) u Zrenjaninu da joj bude vraćeno 160.000 evra pronađenih u njegovom sefu posle hapšenja, da poseduje spisak donatora i da će njima vratiti novac.

"Posedujem spisak donatora novca i njima ću ga vratiti. Demokratskoj stranci sam sve po spisku već vratio na izborima", napisao je Knežević na svom Tviter nalogu.

DS u Zrenjaninu zatražila >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << je juče da joj bude vraćeno 160.000 evra pronađenih 2008. godine u sefu, posle hapšenja Kneževića, tadašnjeg funkcionera te stranke.

Zrenjaninski DS je u saopštenju naveo da je Specijalni sud u obrazloženju oslobađajuće presude Kneževiću potvrdio da novac pripada DS-u, dok je sam Knežević u tokom postupka tvrdio da je u sefu pronađen stranački novac prikupljen donacijama.

Kneževiću je suđeno po optužnici za zloupotrebe u dodeli građevinskog zemljišta i on je 1. novembra prvostepenom presudom oslobođen te optužbe.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Knežević vraća novac donatorima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Nov.2012

BEOGRAD,ZRENJANIN -..Ministar poljoprivrede Goran Knežević napisao je danas na svom tviter nalogu, povodom zahteva Demokratske stranke (DS) u Zrenjaninu da joj bude vraćeno 160.000 evra pronađenih u njegovom sefu posle hapšenja, da poseduje spisak donatora i da će njima vratiti novac..."Posedujem...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Knežević: Novac ću vratiti donatorima

Izvor: Blic, 08.Nov.2012

Ministar poljoprivrede Goran Knežević napisao je danas na svom tviter nalogu, povodom zahteva Demokratske stranke u Zrenjaninu da joj bude vraćeno 160.000 evra pronađenih u njegovom sefu posle hapšenja, da poseduje spisak donatora i da će njima vratiti novac..."Posedujem spisak donatora novca i...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.