KRVAVO KRŠTENJE U ZRENJANINU: Muškarac ispred restorana ranio dvojicu ljudi

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2023, 19:40

KRVAVO KRŠTENJE U ZRENJANINU: Muškarac ispred restorana ranio dvojicu ljudi

Očevici tvrde da je osumnjičeni bio u vidno alkoholisanom stanju, a kako se nezvanično saznaje, bio je gost u jednom zrenjaninskom restoranu na proslavi krštenja.

Zrenjaninska policija,po nalogu glavnog javnog tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Zrenjaninu, uhapsila je četrdesetjednogogodišnjeg muškarca iz  Zrenjanina, zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Muškarac se sumnjiči da je u subotu. 27.maja oko  23 časa, u jednom ugostiteljskom objektu u Zrenjaninu, provocirao goste i lomio inventar, kao i da je staklom povredio četrdesetčetvorogodišnjeg muškarca.

Osumnjičeni je zatim, kako se sumnja, ispred objekta nožem povredio istog muškarca, kao i tridesetdvogodišnjeg muškarca, kojima su konstatovane lake telesne povrde u Urgentnom centru zrenjaninske bolnice.

Intervenisala je policija i uhapsila muškarca kojem je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Zrenjaninu.

Prema nezvaničnim podacima, sve se odigralo na proslavi krštenja u bašti eminetnog zrenjaninakog restorana, a prvi komšija, kako kažu neki od očevidaca, vidno u alkoholisanom stanju, umalo da krvavim pirom, pokvari veselje, tj. proslavu krštenja, na kojem je bio gost.

- Ne znam zašto, najpre je došlo do svađe, mislio sam ništa strašno, uobičajeno za kafanu, a onda je nastalo komešanje, (osumnjičeni muškarac) je granom od drveta lupao automobile na parkingu, vikao je, pretio - priča jedan od prisutnih gostiju.

Osumnjičeni je navodno i nakon poziva u dolaska policije u baštu restorana, od kuće doneo nož, kojim je nasrnuo i na sreću samo lakše, jednog u nogu, drugog u ruku, povredio Zrenjanince, koji su takođe bili na proslavi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.