Izvor: B92, 09.Dec.2009, 22:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KPS istražuje slučaj silovanja

Prizren -- Predstavnici Kosovske policijske službe saopštili su da istražuju slučaj silovanja D.V. (44) iz Zrenjanina, za koju se sumnja da je silovana kod Prizrena.

Predstavnici policije saopštili su da je D.V. iz Zrenjanina slučaj silovanja prijavila policiji u nedelju u Prizrenu.

"D.V. je prijavila da ju je silovao vozač kojeg je zamolila za prevoz do Prizrena. Prema njenim recima, on je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u selu Vranic zaustavio vozilo i nasrnuo na nju. Nakon toga dovezao je do grada gde je i ostavio, a zatim pobegao u nepoznatom pravcu", saopšteno je iz KPS-a.

Saopšteno je takođe da je žrtva ostavila broj registarskih tablica vozila kojim je upravljao napasnik, kao i da policija radi na ovom slučaju.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Silovana Srpkinja na putu za Prizren

Izvor: Vesti-online.com, 10.Dec.2009, 10:15

Predstavnici Kosovske policijske službe (KPS) istražuju slučaj silovanja Srpkinje D.V. (44) godne iz Zrenjanina, za koju se sumnja da je zlostavljana kod Prizrena, saopštili su predstavnici KPS-a.

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.