KK Storm iz Zrenjanina odneo pobedu na završnom turniru u košarci KSV za 1999 godište

Izvor: PRObjave.com, 19.Apr.2013, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KK Storm iz Zrenjanina odneo pobedu na završnom turniru u košarci KSV za 1999 godište

KK Storm iz Zrenjanina odneo pobedu na završnom turniru u košarci KSV za 1999 godište
Zrenjanin je proteklog vikenda bio domaćin finala za prvaka Vojvodine za uzrast 14 i 15 godina. Turnir je osvojila ekipa Storma iz Zrenjanina savladavši u finalu ekipu NS Stars sa 68:64. KK Storm se istovremeno pokazao i kao dobar domaćin mladim košarkašima iz Futoga i Novog sada koji su učestvovali na turniru.
Članovi košarkaškog kluba Storm predstavljaju jedne od najperspektivnijih, jer im je ovo peta medalja prvaka Vojvodine. Jedan od sponzora turnira bila je kompanija MaxBet koja tokom cele sezone podržava mlade košarkaše i pruža im podršku na njihovom putu ka uspehu. Kompanija MaxBet podstiče razvijanje sportskog duha i održavanje sportskih takmičenja. Mladi košarkaši se svakodnevno trude, treniraju i žrtvuju mnoge stvari, kako bi se posvetili sportu. Oni imaju potencijal da postanu velike košarkaške zvezde i zaigraju za mnoge svetske klubove i reprezentaciju.
Završni turnir u košarci KSV za 1999 godište održan je u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu gde se okupio veliki broj navijača. Svi su navijali za svoje favorite i pomogli svojim timovima da postignu najbolje rezultate. Ovaj turnir je još jedan pokazatelj da se u Srbiji kriju veliki sportski talenti koje treba podsticati i podržavati. Kompanija MaxBet već dugi niz godina pomaže mlade sportske talente u njihovom pohodu ka najsjajnijim medaljama.
MaxBet Group
Kisačka 82
21000 Novi Sad
Email: office@maxbet.rs
Web: www.maxbet.rs
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.