Jelka sa ukrasima od recikliranih materijala

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Dec.2009, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelka sa ukrasima od recikliranih materijala

NOVI SAD - Učenici trećeg razreda Osnovne škole "Žarko Zrenjanin" iz Novog Sada okitili su danas jelku ukrasima od recikliranih materijala, povodom završetka projekta "Kako recikliramo".

Projekat su organizovali Misija OEBS-a u Srbiji, Pokret gorana Novog Sada i gradske vlasti.

Tokom decembra, više od 700 učenika trećih razreda iz pet novosadskih osnovnih škola učilo je o tome kako se reciklira i zašto je reciklaža bitna.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
Kako je rečeno na svečanosti u školi "Žarko Zrenjanin", cilj projekta bio je da deca kroz praktičan rad i igru nauče kako mogu da smanje količinu otpada, odnosno kako da ga ponovo upotrebe i na taj način sačuvaju svoju okolinu.

Najavljeno je da će se slične akcije nastaviti i u narednom periodu, a njima će biti obuhvaćena i deca predškolskog uzrasta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.