Jedan mrtav, dvoje povređenih u udesu u Stajićevu

Izvor: Radio 021, 22.Feb.2015, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedan mrtav, dvoje povređenih u udesu u Stajićevu

U mestu Stajićevo se sinoć oko 00,20 časova, dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je poginuo vozač automobila (31) iz okoline Zrenjanina, saopštila je Policijska uprava Zrenjanin.

Do nesreće je došlo kada je automobil marke ''ford'' sleteo sa puta, pri čemu je vozač od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta, navodi se u saopštenju.

Kod šesnaestogodišnjeg putnika u automobilu u Urgentnom centru zrenjaninske bolnice su konstatovane teške telesne >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << povrede, a kod drugog putnika (17) lake telesne povrede.

Uzroci ove saobraćajne nesreće još se utvrđuju, a uviđaj na mestu događaja su izvršili zamenik osnovnog javnog tužioca u Zrenjaninu i pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu, saopštila je Policijska uprava Zrenjanin.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.