Izvučeno telo sudije iz Begeja?

Izvor: Mondo, 19.Avg.2018, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izvučeno telo sudije iz Begeja?

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova izvukli su danas iz reke Begej telo muškarca (61), čiji je nestanak policiji prijavljen u subotu uveče.

Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Telo je pronađeno u mestu Stajićevo kod Zrenjanina, navedeno je u saopštenju MUP-a.

Sudija zrenjaninskog Viseg suda B. I. (61) nestao je u subotu kada je, kako je prijavila njegova ćerka, otišao na pecanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << na Begej.

Ronioci Ronilačke jedinice žandarmerije su jutros počeli da pretražuju reku Begej.

Sudija je nestao je juče kada je otišao, po izjavi njegove čerke, na pecanje na reku Begej, nedaleko od porodične kuće, javlja "Pink".

Poznato je da je sudija bolovao duže vreme od dijabetesa.

"Za sada nema operativnih saznanja o bilo kakvim sumnjivim okolnostima koje se odnose na obavljanje dužnosti sudije Višeg suda", navodi ta televizija.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Nestao sudija iz Zrenjanina, potraga po Begeju!

Izvor: Vesti-online.com, 19.Avg.2018

Policiji u Zrenjaninu prijavljen je nestanak sudije Višeg suda u tom gradu I. B. (61)...Ronioci Ronilačke jedinice Žandarmerije od jutros pretražuju reku Begej, javljaju mediji...Sudija je nestao je juče kada je otišao, po izjavi njegove čerke, na pecanje na reku Begej,nedaleko od porodične...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.