Izmene saobraćaja JGSP Novi Sad

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Jun.2011, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izmene saobraćaja JGSP Novi Sad

NOVI SAD -

JGSP Novi Sad obaveštava korisnike usluga da se zbog blokade saobraćajnica, javni gradski i prigradski saobraćaj i dalje odvijaju otežano.

Autobusi na linijama 3, 6, 9 i 69 zbog blokade dela Bulevara Mihajla Pupina, promenili su trasu kretanja, i to na taj način što sa Bulevara Mihajla Pupina skreću desno u ulicu Žarka Zrenjanina, zatim levo u ulicu Maksima Gorkog do >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Keja žrtva racije, odakle nastavljaju da saobraćaju redovnim trasama kretanja. Trasa povratka identična je u suprotnom smeru.

Autobusi na linijama 61, 62 i 64, zbog blokade dela Bulevara Mihajla Pupina, saobraćaju ulicom Maksima Gorkog do Keja žrtava racije, a zatim mostom Varadinska duga uključuju se na redovnu trasu kretanja. Trasa povratka identična je u suprotnom smeru.

Vozila na liniji 70, u smeru prema Petrovaradinu, saobraćaju Stražilovskom ulicom iz koje skreću u ulicu Maksima Gorkog, zatim Kejom žrtava racije do Varadinske duge, odakle se uključuju na redovnu trasu kretanja. Na navedenoj liniji autobusi preduzeća koriste identičnu trasu u suprotnom smeru.

Autobusi na liniji 35 redovno saobraćaju.

Autobusi na linijama 41, 42 i 43, zbog blokade saobraćaja, u odlasku iz Novog Sada, prevoze putnike do Sajlova (Mesne indistrije Matijević) odakle putnici peške prelaze preko nadvožnjaka do naselja Bangladeš, gde ih čeka drugo vozilo preduzeća i prevozi do Rumenke, Stepanovićeva i Kisača.

Autobusi na liniji 24 od 11:00 časova ponovo saobraćaju skraćenom trasom kretanja do Budisave, uz napomenu da jedno vozilo GSP saobraća od okretnice u Kovilju do okretnice u Budisavi, odakle putnici moraju da prepešače oko 100 metara do autobusa za Novi Sad.

Polasci koji su u redovima vožnje na liniji 24 označeni da saobraćaju autoputem, odvijaju se redovno i bez zastoja.

JGSP Novi Sad napominje da se na svim stajalištima, koja vozila preduzeća koriste na izmenjenim trasama, nalaze kontrolori koji neposredno informišu putnike o izmenama u javnom prevozu.

Sa MAS a obaveštavaju putnike da je većina polazaka iz pravaca Sombora, Subotice, Zrenjanina, Kikinde, Bečeja i Vršca, pristigla na Autobusku stanicu, uz preporuku putnicima da bliže informacije mogu se dobiti na telefon 0901 111-021

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Blokade i dalje menjaju trase autobusa

Izvor: Radio 021, 03.Jun.2011

Zbog blokade dela Bulevara Mihajla Pupina i prilaza gradu, autobusi na pojedinim gradskim i prigradskim linijama i dalje saobraćaju izmenjenom trasom.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.