Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Feb.2024, 10:03

Izložba" Leta pre neta" u Zrenjaninu

Izložba "Leta pre neta" će biti otvorena u četvrtak, 8. februara 2024. godine u 19 časova u Salonu Narodnog muzeja Zrenjanin. Postavka dolazi iz Muzeja nauke i tehnike u Beogradu i namenjena je prvenstveno deci, a autorke su kustoskinje: Mirjana Babić, Milena Vrzić Bešić, Milena Vidosavlјević i Tamara Tešević. Ova izložba nagrađena je 2023. za projekat godine na osnovu glasanja članova Nacionalnog komiteta Srbije ICOM-a (Međunarodnog saveta muzeja), a sada će i zrenjaninska publika imati priliku da je pogleda.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izložba „Simboli državnosti na etnološkim predmetima” 13. februara u Narodnom muzeju Zrenjanin

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 07.Feb.2024

ZRENJANIN – Povodom obeležavanja Dana državnosti u Malom salonu Narodnog muzeja Zrenjanin u utorak, 13. februara, sa početkom u 19 časova, biće svečano otvorena izložba Muzeja Vojvodine pod naslovom „Simboli državnosti na etnološkim predmetima”. Autorka izložbe je Ljiljana Trifunović,...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.