Iz republičkog budžeta za projekte u Zrenjaninu 832 miliona dinara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Jan.2021, 14:20

Iz republičkog budžeta za projekte u Zrenjaninu 832 miliona dinara

Za različite projekte koji su, posredno ili neposredno, u vezi sa investicijama u gradu Zrenjaninu, država će ove godine iz republičkog budžeta usmeriti AP Vojvodini više od 832 miliona dinara.

Kako je objavljeno na sajtu grada, kao kapitalna državna investicija planirana je izgradnja auto-puta Beograd-Zrenjanin-Novi Sad, za koju će ove godine biti izdvojeno 630 miliona dinara.

U pitanju je višestruko >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << značajan projekat za grad Zrenjanin i ceo Banat, koji se realizuje na osnovu Memoranduma Vlade Srbije i kineske korporacije Šandong Hajspid.

U toku je izrada tehničke dokumentacije za trasu koja će biti duga 113 kilometara - od čvora Beograd-Borča, preko Zrenjanina, do čvora Novi Sad-Kać, sa najmanje dva izlaza na auto-put iz Zrenjanina.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

SKORO MILIJARDA "IDE" KA ZRENJANINU: Najznačajniji projekat auto-put ka dva najveća grada

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2021, 09:57

Trenutno je u toku izrada tehničke dokumentacije za trasu koja će biti duga 113 kilometara..Za različite projekte koji su posredno ili neposredno, u vezi sa investicijama u gradu Zrenjaninu, Srbija će ove godine iz republičkog budžeta usmeriti AP Vojvodini više od 832 miliona dinara, a kao kapitalna...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.