Ističe rok za prijavu na NIS-ov konkurs Zajednici zajedno

Izvor: B92, 08.Jul.2020, 13:30

Ističe rok za prijavu na NIS-ov konkurs "Zajednici zajedno"

Konkurs kompanije NIS u okviru programa "Zajednici zajedno" za prijavu ovogodišnjih projekata u lokalnim samoupravama, ističe 10.07. u 16 časova.

Rezultati konkursa biće objavljeni do 21. septembra.

Sredstva u iznosu od 114,5 miliona dinara NIS je namenio za finansiranje projekata koji su usmereni na unapređenje bezbednosno-informacionih sistema i digitalizaciju nastavnog procesa u obrazovnim ustanovama u 12 partnerskih gradova i opština koji su obuhvaćeni programom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "Zajednici zajedno 2020": Beograd, Novi Sad, Požarevac, Niš, Čačak, Zrenjanin, Pančevo, Kikinda, Kanjiža, Novi Bečej, Srbobran i Žitište.

Ove godine program "Zajednici zajedno" kompanija NIS realizuje uz podršku Ministarstva unutrašnjih poslova i Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije.

Do sada je kroz ovaj program društvene odgovornosti NIS uložio više od milijardu dinara u realizaciju preko 950 projekata koji su doprineli unapređenju kvaliteta života građana širom Srbije.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.