Investitor: Rad postrojenja za prečišćavanje vode obustavljen na kratak period

Izvor: Beta, 05.Apr.2019, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Investitor: Rad postrojenja za prečišćavanje vode obustavljen na kratak period

Investitor "Grupo Zilio" obavestio je danas gradjane Zrenjanina da će u fazi probnog rada postrojenje za prečišćavanje pitke vode obustaviti rad na kratak period."U toku testiranja postrojenja, a usled činjenice da je stepen mehaničkog zagadjenja sirove vode pretio da trajno ošteti deo opreme, pojavila se potreba za dodatnim radovima koji će u potpunosti otkloniti mehanička zagadjenja vode koja ulazi u postrojenje", saopštili su iz Zilija.Kako su naveli, radovi će biti završeni u kratkom roku, a ranije najavljeni termini početka zvaničnog rada postrojenja neće biti pomerani.Oni su uz saopštenje medijima dostavili i fotografije mehaničkih zagadjenja koja su konstatovali u toku probe i kontrole filtera i membrana.Na sajtu javno komunalnog preduzeća juče je saopšteno da će "Grupo Zilio", investitor izgradnje Postrojenja za prečišćavanje pitke vode za Grad Zrenjanin, 4. aprila u 16 časova obustaviti vodosnabdevanje grada preko tog postrojenja.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Investitor: Obustava rada postrojenja za pitku vodu u Zrenjaninu trajaće kratko

Izvor: Radio 021, 05.Apr.2019

Investitor "Grupo Zilio" obavestio je građane Zrenjanina da će u fazi probnog rada postrojenje za prečišćavanje pitke vode obustaviti rad na kratak period..."U toku testiranja postrojenja, a usled činjenice da je stepen mehaničkog zagađenja sirove vode pretio da trajno ošteti deo opreme, pojavila...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.