Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2023, 13:05

"ISKASAPLJENI DEČAK PAO PRED KUĆOM I ZAPOMAGAO" Isplivali strašni DETALJI krvavog napada SEKIROM kod Zrenjanina!

Poznati detalji napada u kome je dečak sekirom teže ranio dva lica.

- Komšije su čule da neko viče na ulici, a kad su izašli, našli su njega. Povređen je trčao - reči su jedne meštanke Radojeva, sela u kojem je sinoć oko 1 sat ujutru dečak sekirom napao nesrećenu ženu i njenog sina.

Kako se nezvanično saznaje, mladić (17) zatečen je u Ulici Maršala Tita ispred broja 100 sa ubodnim ranama na stomaku. U kući je zatečena njegova majka sa povredama >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << glave.

- Njih je sekirom napalo lice iz Radojeva. U Urgentni centar Zrenjaninske bolnice majci i sinu su konstatovane teške telesne povrede opasne po život - kaže izvor.

Kako kaže meštanka koja poznaje povređenu ženu i njenog sina, sedamnaestogodišnjem dečaku je odstranjena slezina, a oštećeni su mu i jetra i pluća.

- Njegova majka je na neurohirurgiji u Novom Sadu jer će zbog udaraca morati da ide na još jednu operaciju. Majka je skoro bila operisana od kancera i mislim da je krenula na analize neke, jer su joj pronašli cistu na vratu kako sam čula, a sin joj ide u srednju školu za konobara u Zrenjaninu, putuje i to je verovatno dečak sa kojim se družio - kaže meštanka.

Kako dalje priča, dečak je povređen trčao ulicom i pao ispred kuće komšije.

- Našle su ga komšije koje su jako dobre sa njim. Oni su tada sedeli u dvorištu kada su čuli da neko viče na ulici. Kada su izašli, našli su njega - kaže meštanka.

Kako se nezvanično saznaje, ocu maloletnog dečaka je određeno zadržavanje zbog krivičnog dela - zapuštanja i zlostavljanja maloletnog deteta.

Krivična prijava u redovnom postupku će biti podneta i protiv majke maloletnog dečaka, i to zbog krivičnog dela - zapuštanje i zlostavljanje maloletnog deteta.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.