I to ima u Srbiji - cena skočila za samo 1 paru

Izvor: B92, 21.Sep.2017, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I to ima u Srbiji - cena skočila za samo 1 paru

Zrenjanin -- Cena prirodnog gasa u Zrenjaninu će od 2. oktobra biti povećana, za jednu paru, rečeno je agenciji Beta u zrenjaninskom preduzeću Gradska toplana.

Na sajtu tog preduzeća navodi se da je Nadzorni odbor avgusta ove godine usvojio cene prirodnog gasa za javno snabdevanje, a da je saglasnost zatim zatražena i dobijena od Agencije za energetiku Srbije.

U Gradskoj toplani pojašnjeno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je da je do promene cene došlo zbog usklađivanja cene sa Metodologijom za utvrđivanje cene prirodnog gasa za javno snabdevanje, koja je doneta krajem 2016. godine.

Ovo je, ukazuju, bilo prvo usklađivanje sa izmenjenom Metodologijom, te je zbog toga došlo do povećanja cene od jednu pare.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.