Hladno jutro u Srbiji, u Sjenici minus 14 stepeni

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Mar.2012, 09:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hladno jutro u Srbiji, u Sjenici minus 14 stepeni

BEOGRAD -

Širom Srbije jutros su zabeležene niske temperature vazduha, a najhladnije u šest sati bilo je u Sjenici gde je izmereno minus 14 stepeni, objavljeno je na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Na Crnom Vrhu, u Požegi je bilo minus osam, a u Kraljevu minus sedam stepeni.

U Valjevu, na Zlatiboru i u Kruševcu je bilo minus šest, a na Paliću, u Somboru, u Banatskom Karlovcu, u Loznici i na Kopaoniku minus pet stepeni.

U >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Zrenjaninu, Kikindi, Sremskoj Mitrovici i u Ćupriji bilo je minus četiri, a u Novom Sadu, Smederevskoj Palanci i Negotinu minus tri stepena.

U Beogradu, Velikom Gradištu, Nišu i Leskovcu bilo je minus dva, a u Vranju minus jedan, dok je u Dimitrovgradu izmereno nula stepeni.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hladno jutro u Srbiji, u Sjenici minus 14 stepeni

Izvor: S media, 08.Mar.2012

Širom Srbije jutros su zabeležene niske temperature vazduha, a najhladnije u šest sati bilo je u Sjenici gde je izmereno minus 14 stepeni, objavljeno je na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda...Na Crnom Vrhu, u Požegi je bilo minus osam, a u Kraljevu minus sedam stepeni...U Valjevu, na...

Nastavak na S media...

Jutros najhladnije u Sjenici - minus devet stepeni

Izvor: Blic, 09.Mar.2012, 09:30

U Srbiji je jutros u sedam sati najhladnije bilo u Sjenici gde je izmereno minus devet stepeni, objavljeno je na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda...Na Kopaoniku je bilo minus sedam, u Chupriji minus šest, a u Zaječaru minus pet stepeni, dok je za stepen manje izmereno na Crnom Vrhu i u...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.