Izvor: Pančevac-online.com, 14.Maj.2023, 10:12

HOROR KOD ZRENJANINA Dečak (13) nožem i sekirom napao ženu (57) i njenog sina (17)! Momak u kritičnom stanju!

Hitna pomoć je u zrenjaninski Urgentni centar noćas oko 3 časa dovela majku i sina koji su napadnuti sekirom i nožem. Kako se nezvanično saznaje, majka (57) je sekirom zadobila povrede po glavi i hitno je prebačena u Klinički centar Vojvodine, dok je sin (17) zadobio više uboda nožem u predelu grudi i sekirom u […] The post HOROR KOD ZRENJANINA Dečak (13) nožem i sekirom napao ženu (57) i njenog sina (17)! Momak u kritičnom stanju! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dječak (13) napao majku i sina sjekirom i nožem

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Maj.2023

ZRENJANIN - Hitna pomoć je u zrenjaninski Urgentni centar noćas oko 3 časa dovela majku i sina koji su napadnuti sjekirom i nožem.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Dečak (13) napao sekirom dvoje ljudi kod Zrenjanina

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 14.Maj.2023

ZRENJANIN – Hitna pomoć je u zrenjaninski Urgentni centar noćas oko 3 časa dovela majku i sina koji su napadnuti sekirom i nožem. Kako se nezvanično saznaje, majka (57) je sekirom zadobila povrede po glavi i hitno je prebačena u Klinički centar Vojvodine, dok je jen sin (17) zadobio više uboda...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Ranjeni dečak u kritičnom stanju: Hitno operisan i smešten u šok sobu

Izvor: 24sedam.rs, 14.Maj.2023

Milorad je prema još uvek nezvaničnim podacima, zadobio više ubodnih rana nožem u predelu grudi i ima ozbiljne povrede unutrašnjih organa

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.