Izvor: Danas, 23.Mar.2016, 21:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradonačelnik se izvinio građanima

Zrenjanin - - Zbog kašnjenja izgradnje prečistača vode, zrenjaninski gradonačelnik uputio je izvinjenje građanima i saopštio da je obezbeđena državna garancija za ovu investiciju. Prema njegovim rečima, obezbeđene su tražene finansijske garancije i stekli su se uslovi za nastavak radova na izgradnji postrojenja za prečišćavanje vode. Kako je naveo u jučerašnjem obraćanju javnosti, garancije je dala Vlada Republike >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << Srbije, a izvođač radova će u najkraćem roku nastaviti aktivnosti na gradilištu.

Predstavnicima medija predstavljen je dokument o obezbeđenju finansijskih garancija. Janjić se ovom prilikom izvinio građanima zbog kašnjenja radova.

- Ne rešavamo samo problem pijaće vode u gradu Zrenjaninu, već smo ovim obuhvatili i naseljena mesta. Bez obzira da li je neki problem od juče, ili poput ovog, traje decenijama, imamo kapaciteta u lokalnoj samoupravi da ih rešavamo i to i činimo, poručio je gradonačelnik Zrenjanina.

Ugovor sa italijanskom kompanijom Zillio Spa potpisan je prošle godine u februaru, a ovaj izvođač se obavezao da će za devet meseci izgraditi postrojenje za prečišćavanje vode. Investicija kasni, a njeno izvođenje najavljeno je za ovu godinu.

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.