Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Apr.2023, 18:42

Gradonačelnik Zrenjanina: Nema prepreka za dogradnju postrojenja za pijaću vodu

Nakon što je gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura obišao danas radove u lokalnoj fabrici vode, rekao je ne postoji nijedna prepreka za nastavak rekonstrukcije postrojenja za prečišćavanje vode za piće, saopštio je Kabinet gradonačelnika Zrenjanina.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Gradonačelnik Zrenjanina obišao radove na dogradnji postrojenja za pijaću vodu

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 27.Apr.2023, 08:47

ZRENJANIN – Gradonačelnik Simo Salapura, sa svojim saradnicima, posetio je juče Fabriku vode i tom prilikom, zajedno sa Validom Madvarom potpredsednikom kompanije “Metito” iz Ujedninjenih Arapskih Emirata, Branislavom Zecom direktorom evropskog ogranka komanije i predstavnicima javnih preduzeća,...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.