Gori regionalna deponija kod Zrenjanina

Izvor: Studio B, 11.Avg.2015, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gori regionalna deponija kod Zrenjanina

Požar velikih razmera zahvatio je regionalnu deponiju u Zrenjaninu, na obodu naselja Bagljaš.

Gust dim vidljiv je kilometrima daleko, a sedam vozila vatrogasaca učestvuje u gašenju, uz veliki broj građevinskih mašina. Gore smeće i otpad na velikoj površini, a gust dim vidi se kilometrima unaokolo, piše "Blic".

- Ovako nikad nije bilo - govore zaposleni sa deponije, koji su imali prilike da vide i >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << gase na desetine požara na ovom lokalitetu.

Na lice mesta izašao je gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić da bi se upoznao sa razmerama ovog požara.

- Otpad je takav da je lako zapaljiv. Bojimo se da ovaj požar može da potraje i pokušavamo da sprečimo da se ne proširi na okolne njive, kako ne bi napravio još veću štetu - izjavio je Janjić.

On je napomenuo da su, osim vatrogasaca, odnosno pripadnika Sektora za vanredne situacije, na mestu požara i komunalni policajci, kao i vozila i ljudstvo Javnog komunalnog preduzeća "Čistoća i zelenilo", u čijoj se nadležnosti nalazi regionalna deponija.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.