FK Begej istupio iz lige

Izvor: B92, 17.Apr.2008, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FK Begej istupio iz lige



Fubalski tim ekipe Begeja iz Žitišta istupio je iz Područne lige Zrenjanina, odlučio je Upravni odbor, reagujući na incidente koji su se dogodili prošlog vikenda na utakmici Banatskom Karađorđevu. Predsednik kluba, Branislav Medarević neposredno posle te utakmice dao je ostavku koja je prihvaćena. Odluka je doneta zbog nasilja nad ekipom tokom utakmice u gostima Jedinstvu iz Banatskog Karađorđeva.

Igrači Begeja su tada poveli protiv Jedinstva >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koje je na začelju tabele i bori se za opstanak. Usledio je niz fizičkih obračuna, pa su trojica igrača iz Žitišta završila u zrenjaninskom Urgentnom centru sa povredema.

"Nećemo se vraćati u tamičenje dok god u fudbalu bude mešetara. Radićemo sa mladim i pripremati ih za neko lepše i časnije vreme za sport", rekao je Beti Branislav Medarević.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fudbaleri Begeja zbog nasilja napustili takmičenje

Izvor: Blic, 17.Apr.2008

Fubalski tim ekipe Begeja iz Žitišta istupio je iz Područne lige Zrenjanina, odlučio je Upravni odbor, reagujući na incidente koji su se dogodili prošlog vikenda na utakmici u Banatskom Karađorđevu.....Predsednik kluba, Branislav Medarević neposredno posle te utakmice dao je ostavku koja je...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.