Dve osobe sekirom teško povredio 13-godišnjak kod Nove Crnje

Izvor: Beta, 14.Maj.2023, 12:24

Dve osobe sekirom teško povredio 13-godišnjak kod Nove Crnje

Dečak uzrasta 13 godina sekirom i nožem napao je i teško povredio prošle noći mladića i njegovu majku u selu Radojevo u okolini Nove Crnje, rečeno je u zrenjaninskoj policiji."Policija je privela dečaka, kao i njegovog oca. Uhapšenom ocu počinioca određeno je zadržavanje za krivično delo zapuštanje i zlostavljanje maloletnika, a za isto delo ide i majci krivična prijava u redovnom postupku", saopštila je Policijska uprava u Zrenjaninu.Dečak je takođe doveden u prostorije policije, dok su povređena 57-godišnja žena i njen 17-godišnji sin hitno prevezeni u Klinički centar Vojvodine u Novom Sadu.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OVO JE DEČAK (13) KOJI JE SEKIROM TEŠKO RANIO ŽENU I NJENOG SINA: Ima preko 20 prijava, ali ne odgovara zbog godina!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2023

U Novoj Crnji maloletni trinaestogodišnjak napao je i ranio sekirom i nožem tinejdžera (17) i njegovu majku (57)...Napad se dogodio noćas oko tri sata, teško povređena žena i njen sin prevezeni su u bolnicu i lekari se bore za njihov život...Kako smo ranije pisali, otac dečaka (1992) uhapšen...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Poznato stanje žene koju je kod Nove Crnje sekirom povredio trinaestogodišnjak

Izvor: Radio 021, 14.Maj.2023

V. S. (57), koja je sinoć povređena u napadu trinaestogodišnjeg dečaka u selu kod Nove Crnje, u stabilnopm je stanju, saznaje 021.rs.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.