Doček karavana biciklista na putu od Soluna do Beča 

Izvor: juGmedia, 05.Sep.2018, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doček karavana biciklista na putu od Soluna do Beča 

Grad Pirot i biciklistički klub Bike M iz Pirota su suorganizatori događaja “ We bike for Europe – Biciklirajmo za Evropu – Karavan kroz Srbiju“, odnosno, dočeka biciklista koji su krenuli iz Soluna ka Beču.

Reč je o karavanu biciklista   koji idu od Soluna, kroz našu zemlju, do Beča, a istovremeno drugi karavan polazi iz Holandije i ide do Beča  gde se sreću oba karavana. Karavanom se obeležava početak Evropske nedelje sporta, koja počinje 23. septembra.

>> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << />Karavan će proći kroz Dimitrovgrad, Pirot, Niš, Veliko gradište, Beograd, i Zrenjanin. U svim ovim gradovima organizovaće se doček biciklista koji su krenuli od Soluna put Beča.

U Pirotu je planiran doček biciklista 6. septembra od 13 do 14 sati, ispred Doma kulture u centru grada. Organizatori pozivaju građane i zaljubljenike u biciklizam da sa svojim biciklima dođu  ispred Doma kulture.

Cilj karavana je promovisanje aktivnog i sportskog života, kao i promocija bicikla kao održivog transportnog sredstva.

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.