Direktorka Stambene agencije u Zrenjaninu nalazi se u bolnici sa teškim telesnim povredama

Izvor: Blic, 09.Jan.2014, 23:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Direktorka Stambene agencije u Zrenjaninu nalazi se u bolnici sa teškim telesnim povredama

Direktorka „Gradske stambene agencije“ Jovana Ljiljak primljena je sa teškim telesnim povredama u odeljenje otorinolaringologije zrenjaninske bolnice i tom prilikom konstatovane su sledeće povrede: fraktura lobanje, krvarenje iz uha, prelom ruke na 2 mesta i povreda noge.

Kako saznaje "Zrenjanin Online", Jovanu je u 7. janura pronašao komšija na stepenicama ispred svog stana sa raskrvavljenim uhom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Njen otac sumnja da je neko gurnuo niz stepenice ili povredio, ali ne može da dokaže zato što se Jovana samog događaja ne seća.

On je takođe istakao da bi voleo da Jovana napusti funkciju v.d. direktora u Gradskoj stambenoj agenciji jer je u poslednje vreme bila izložena konstantnim pritiscima zbog činjenica koje je iznela u javnost. Slučaj je prijavljen policijskoj upravi u Zrenjaninu.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Direktorka Stambene agencije u Zrenjaninu nalazi se u bolnici sa teškim telesnim povredama

Izvor: Dzungla.org, 09.Jan.2014

Direktorka „Gradske stambene agencije“ Jovana Ljiljak primljena je sa teškim telesnim povredama u odeljenje otorinolaringologije zrenjaninske bolnice i tom prilikom konstatovane su sledeće povrede: fraktura lobanje, krvarenje iz uha, prelom ruke na 2 mesta i povreda noge. . OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.