Izvor: Luftika.rs, 19.Nov.2022, 12:38

Devojka iz Zrenjanina na pešačkom prelazu pokosila dete (10) i majku, pa pobegla

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu, po nalogu osnovnog javnog tužioca, uhapsili su B. B. (22) iz Zrenjanina, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo ugrožavanje javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.
Sumnja se da je ona, juče (18. novembar) oko 18 časova u Ulici dr Laze Kostića, >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << na pešačkom prelazu, automobilom naletela na desetogodišnju devojčicu i tridesetšestogodišnju ženu, a potom se udalјila sa lice mesta.
Pešacima su u zrenjaninskoj bolnici konstatovane lake telesne povrede.
Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 časova i ona će, uz krivičnu prijavu, biti privedena Osnovnom javnom tužilaštvu u Zrenjaninu.
Izvor: Nova
Tragično postradala Dejana dobila mural u rodnom mestu: O ne, ti nisi otišla, još si tu! (VIDEO)

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.