DSS Zrenjanin traži da profesor Dalmacija bude u komisiji za vodu

Izvor: Danas, 10.Jul.2019, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DSS Zrenjanin traži da profesor Dalmacija bude u komisiji za vodu

Probni rad postrojenja za prečišćavanje vode u Zrenjaninu u junu 2017. nije dao nikakve rezultate, došlo do velikih problema, postrojenje je isključeno iz rada, a mešovita komisija za praćenje početka rada nije ni formirana iako je po zakonu morala biti, upozorava zrenjaninski DSS. Članak DSS Zrenjanin traži da profesor Dalmacija bude u komisiji za vodu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Zašto Zrenjanin još nije počeo da se snabdeva pijaćom vodom?

Izvor: Danas, 10.Jul.2019

Zrenjanin još uvek nije počeo da se snabdeva ispravnom pijaćom vodom a postrojenje prečistača, završenog pre dve godine, još uvek se dorađuje. Članak Zašto Zrenjanin još nije počeo da se snabdeva pijaćom vodom? se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.