DETALJI JEZIVE NESREĆE KOD ZRENJANINA: Majka izgubila kontrolu nad vozilom, a STRADALA TROGODIŠNJA DEVOJČICA

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2023, 11:26

DETALJI JEZIVE NESREĆE KOD ZRENJANINA: Majka izgubila kontrolu nad vozilom, a STRADALA TROGODIŠNJA DEVOJČICA

Još uvek nije poznato da li je devojčica bila na mestu namenjenom za prevoz dece ili je bila u krilu drugog putnika.

Trogodišnja devojčica iz Melenaca nastradala je u jezivoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kada je njena majka (23) upravljajući "renoom" sletela sa puta u kanal.

Kako mediji nezvanično saznaju u ovoj nesreći, koja se dogodila na putu Zrenjanin - Melenci, pored vozača povređena i jedna putnica.

- Sumnja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se da se nesreća dogodila tako što je žena, majka nastradalog deteta izgubila kontrolu nad vozilom i sletela u kanal. Devojčica je nastradala na mestu nesreće, dok je majka zadobila lakše telesne povrede. Pored nje teške telesne povred zadobila je i žena koja je bila putnica u ovom vozilu - objasnio je izvor Informera upoznat sa slučajem.

Povređene žene su kolima Hitne pomoći transportovane u Urgentni centar u Zrenjaninu, dok su vatrogasci iz vozila izvukli telo nastradale devojčice.

A post shared by 192.RS (@192_rs)

- Još uvek nije poznato da li je dete bilo u sedištu namenjenu za decu, ali ni gde je tačno bilo. Postoji sumnja da je dete u krilu držala žena koja je bila putnica u vozilu. Sumnja se da je uzrok nesreće neprilagođena brzina kretanja, ali policija je obavila uviđaj kojim će biti utvrđeni svi detalji tragedije - rekao je sagovornik i dodao da je o slučaju obavešetno nadležno tužilaštvo koje rukovodi istragom.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

MAJKA PROBALA DA IZBEGNE PSA, PA SLETELA SA PUTA Ovo je uzrok nesreće u kojoj je poginula devojčica (3): Melenci zavijeni u CRNO!

Izvor: Blic, 18.Okt.2023

Trogodišnja devojčica poginula je sinoć u saobraćajnoj nesreći na putu između Zrenjanina i Melenaca kada je, kako nezvanično saznaje "Blic", njena majka S.Ž. (23) koja je vozila automobil pokušala da izbegne psa koji joj je izleteo na put, a zatim izgubila kontrolu nad vozilom i sletela sa puta.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.