Crossroads fest u klubu Kuglaš

Izvor: Blic, 30.Okt.2011, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Crossroads fest" u klubu "Kuglaš"

Poznata ekipa Partimejkersi rešili su da se osvrnu na sve dobre žurke koje su do sada organizovali, ali i da predstave buduće planove na festivalu "Crossroads".

Prvi godišnji festival "Crossroads" održaće se u subotu 5. novembra u renoviranom beogradskom klubu "Kuglaš".

U prvom, starom delu kluba biće svirka cover benda "The Full" iz Zrenjanina koji će svirati domaći i strani pank i rok. Za DJ session >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << biće zaduženi Partimejkersi.

U istom delu će se održavati performans gothic fusion belly dance studija "Satet", kao i Poi poi dance performans za koji će biti zadužena Mrva.

U drugom, takođe starom delu kluba delaće Wutp team kzadužen za pirsing i tetoviranje. U istom prostoru posetioi će moći da vide zanimljivu postavku fotografija Ivane Ogrizović. U trećem, novom delu kluba moći ćete da se zabavljate uz DJ session Ulv.

Ulaz na festival je 200 dinara, a svi posetioci koji zatraže od DJ-eva moći će da dobiju poklon CD kompilacije izdavačke kuće "Dark Scene".
Pogledaj vesti o: Fest

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.