Čobanin jedva ostao živ posle igre s bombom

Izvor: Vesti-online.com, 24.Jul.2010, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čobanin jedva ostao živ posle igre s bombom

Čobanin R. G. (38) iz Botoša kod Zrenjanina teško je povređen prilikom aktiviranja kapisle ručne bombe koju je našao na seoskom pašnjaku pored kanala Dunav-Tisa-Dunav, saopštila je zrenjaninska Policijska uprava.

Nesrećni čobanin odmah je prebačen u Urgentni centar u Zrenjaninu, gde je zbog težine povreda zadržan na bolničkom lečenju.

Do nesreće je došlo u petak ujutro, kada je čobanin, čuvajući stoku, našao bombu i počeo da je premeće >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << po rukama. U jednom momentu eksplodirala je kapisla, ali ne i bomba, što je nepažljivom čobaninu i spasilo život.

Pojedini žitelji Botoša smatraju da je bombu izgubio neki od ribokradica, dok su drugi uvereni da je bomba zaostala još od NATO bombardovanja Srbije 1999. godine, kad je na tom pašnjaku vojska kopala rovove.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.