Četiri godine zatvora za proizvodnju i prodaju droge

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Apr.2011, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četiri godine zatvora za proizvodnju i prodaju droge

ZRENJANIN -

Branislav Ž. iz Zrenjanina osuđen je na jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od četiri godine, zbog krivičnog dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i krivičnog dela omogućavanja uživanja opojnih droga, saopšteno je danas u Višem javnom tužlaštvu u Zrenjaninu.

Prema navodima iz prvostepene presude Višeg suda, Branislav Ž. je, tokom 2010. godine, u Zrenjaninu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << neovlašćeno proizvodio opijumski čaj, proglašen za opojnu drogu.

On je od sudu nepoznatih osoba iz Aradca nabavljao čaure od maka, koje je u svojoj kući termički obrađivao i na taj način proizvodio i konzumirao opijumski čaj.

Branislav Ž. je osuđen i zbog kupovine heroina u Beogradu i prodaje u Zrenjaninu, jednom u 2008. godini i u tri navrata tokom 2010.

Viši sud u Zrenjaninu uračunao je u jedinstvenu kaznu zatvora i to što je Branisav Ž. tokom 2010. davao drugim osobama da uživaju marihuanu.

Više javno tužilaštvo najavilo je žalbu na prvostepenu presudu, nezadovoljno visinom izrečene kazne.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Leskovac: Nova hapšenja u akciji "Morava"!

Izvor: S media, 12.Apr.2011, 15:14

U nastavku akcije "Morava", leskovačka policija je sa upravom kriminalističke policije i Višim javnim tužilaštvom, presekla kanal krijumčarenja droge iz Beograda ka Leskovcu. Uhapšen je Igor Vučković (34) iz Leskovca, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.