Čanak: Prava tema fašizam u Srbiji

Izvor: B92, 20.Apr.2012, 23:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čanak: Prava tema fašizam u Srbiji

Zrenjanin -- Lider LSV Nenad Čanak upozorio je na sve veći porast ekstremizma i fašizma u Srbiji koji je poprimio i elemente terorizma.

Čanak je na predizbornom u Zrenjaninu rekao da su za LSV to prave teme i da je zato važno insistirati na ravnopravnosti svih građana.

"Kada smo upozoravali na fašizaciju društva, onda su tvrdili da fašističkih elemenata u našem društvu nema. Sad kada se pokazalo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da ima, onda se previdđa da postoje i otvoreno terorističke organizacije koje ugrožavaju bezbednost svih gradjana", kaže Čanak.

Čanak je rekao da je upravo zbog toga potrebno insistirati na kategoriji ravnopravnosti svih gradjana, bez obzira na njihovu nacionalnu, versku, političku ili zavičajnu pripadnost.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ekstremizam u porastu

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Apr.2012

Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Nenad Čanak upozorio je večeras u Zrenjaninu na sve veći porast ekstremizma i fašizma u Srbiji, koji je, prema njegovoj oceni, poprimio i elemente terorizma.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Čanak: Porast ekstremizma i fašizma

Izvor: Vesti-online.com, 21.Apr.2012, 09:36

Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Nenad Čanak upozorio je u Zrenjaninu na sve veći porast ekstremizma i fašizma u Srbiji, koji je, prema njegovoj oceni, poprimio i elemente terorizma...Čanak je na predizbornom skupu u tom gradu rekao da su za LSV to prave teme i da je zato važno insistirati...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.