Brnabić: Rešavamo problem sa fabrikom vode u Zrenjaninu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Okt.2018, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brnabić: Rešavamo problem sa fabrikom vode u Zrenjaninu

Premijerka Ana Brnabić izvinila se građanima Zrenjanina što još nije rešen problem sa fabrikom vode u tom gradu i istakla da se svakodnevno radi na rešenju tog problema.

"Radimo na tome konstantno. Duže je trajala procena same fabrike, sada kada imamo procenu želeli smo ponovo da pregovaramo sa vlasnikom i bankom, koja je kreditirala. Očekujem uskoro i probni rad, da znamo šta kupujemo", rekla je Brnabić novinarima u Novom Sadu.

Upitana o najavi tužbe >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << vlasnika iz Italije, Brnabić je rekla da ne očekuje da će biti tužbi.

"Ja sam očekivala da će se to rešiti i veliko izvinjenje građanima Zrenjanina, zato što nismo uspeli efikasnije to da rešimo", rekla je premijerka.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bez tužbe zbog fabrike vode, "uz veliko izvinjenje građanima"

Izvor: B92, 23.Okt.2018

Premijerka Ana Brnabić izvinila se građanima Zrenjanina što još nije rešen problem sa fabrikom vode u tom gradu i istakla da se svakodnevno radi na rešenju..."Radimo na tome konstantno. Duže je trajala procena same fabrike, sada kada imamo procenu želeli smo ponovo da pregovaramo sa vlasnikom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.