Blokada zrenjaninske uljare do ponedeljka

Izvor: NaDlanu.com, 30.Avg.2013, 23:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blokada zrenjaninske uljare do ponedeljka

Poljoprivrednici koji od srede traktorima blokiraju ulaze u zrenjaninsku Fabriku ulja "Dijamant", najavili su u petak uveče da ostaju bar do ponedeljka, kada očekuju nove pregovore u Vladi Srbije.

Demonstranti koji zahtevaju višu cenu suncokreta, pozvali su banatske ratare da im se pridruže ispred "Dijamanta" gde kažu da će ostati do ispunjenja zahteva.Proizvođači su se u dva navrata sastali sa predstavnicima "Dijamanta", ali, kako su kazali, nisu uspeli da izdejstvuju veću otkupnu cenu: za kilogram suncokreta ponuđeno im je po 26 dinara, sa PDV, a oni traže 40 dinara, plus PDV.Izvor: Beta
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.