Izvor: Danas, 23.Nov.2022, 15:26

Biće obnovljeno 60 škola na području Vojvodine

Od 550 škola na području Vojvodine, ove godine iz sredstava kojima raspolaže Pokrajina izdvojena su sredstava za obnavljanje za 60 škola, rekao je prilikom današnjeg obilaska Zrenjanina potpredsednik Pokrajinske vlade i pokrajinski sekretar za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine Žolt Sakalaš.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Pokrajinski sekretar Žolt Sakalaš posetio zrenjaninsku EGŠ “Nikola Tesla”

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 23.Nov.2022

ZRENJANIN – Radovi na obnovi jednog dela fasade na Elektrotehničkoj i građevinskoj školi „Nikola Tesla“ nedavno su završeni, tim povodom, potpredsednik Pokrajinske vlade i pokrajinski sekretar za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine Žolt Sakalaš posetio je danas Zrenjanin. Nakon...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.