Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 19.Jul.2023, 08:15

Bez struje danas ostaje Ulica Milana Stanivukovića u Zrenjaninu

ZRENJANIN – Elektrodistribucija Zrenjanin najavila je da će danas bez struje, zbog planiranih radova na elektro-mreži, ostati ulica Milana Stanivukovića. U periodu od 10 do 12 časova bez struje će ostati deo ulice Milana Stanivukovića. Radovi se odlažu u slučaju loših vremenskih uslova. Pročitajte još: Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.
Vest Bez struje danas ostaje Ulica Milana Stanivukovića u Zrenjaninu objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.
Pogledaj vesti o: Android

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Obaveštenje o tretmanu suzbijanja komaraca na teritoriji opštine Kula

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 19.Jul.2023

KULA – Tretman suzbijanja komaraca na teritoriji opštine Kula biće izveden 20.07.2023. godine u peliodu od 20 i 30 do 23 časova. Sa zemlje, tretiraće se urbana zona svih naseljenih mesta na teritoriji opštine Kula. U slučaju loših vremenskih uslova tretman se pomera za naredni dan. Tretmani...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.