BREGAR ZADOVOLJAN DRUGIM POLUVREMENOM: Idemo u Crnu Goru da pobedimo

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Feb.2024, 22:13

BREGAR ZADOVOLJAN DRUGIM POLUVREMENOM: Idemo u Crnu Goru da pobedimo

Uzbudljiv meč je viđen.

Ženska rukometna reprezentacija Srbije poražena je od selekcije Crne Gore u Zrenjaninu rezultatom 31:30, u okviru 3. kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Nakon ovog susreta svoje utiske izneli su trener Uroš Bregar i kapiten ekipe Jovana Risović.

- Odigrali smo kvalitetan meč, naročito u drugom poluvremenu. Izvući ćemo sve dobre i pozitivne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << elemente igre i pokušati da se fokusiramo na ono što smo dobro radili - rekao je selektor rukometašica Srbije Uroš Bregar, a onda dodao:

- Iskoristićemo ova tri dana da radimo na problemima u odbrani sa kojima smo se danas susreli, da to ispravimo već u nedelju u Podgorici. Ne idemo tamo sa belom zastavom, idemo da pobedimo - istakao je Bregar na konferenciji za medije.

Kapiten Srbije Jovana Risović rekla je da je ponosna na tim i partiju koju su prikazale.

- Borile smo se celu utakmicu, ali je prevagnulo to što su protivnice bile fokusiranije u ključnim trenucima meča. Na pravom smo putu, pokazali smo da možemo da se nosimo sa svima i volela bih da u Crnoj Gori ponovimo dobru odbranu iz drugog poluvremena i da tamo sav dobar rad dođe na naplatu - naglasila je Risović.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Zrenjanin: Odlična atmosfera na utakmici Srbija – Crna Gora, minimalan poraz naših devojaka u dramatičnoj završnici

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 01.Mar.2024, 11:42

ZRENJANIN – Zrenjanin i “Kristalna dvorana” bili su juče uspešni domaćini još jednog sportskog spektakla u Zrenjaninu, utakmici rukometašica Srbije i Crne Gore, u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Pune tribine, brojni gosti i navijači iz drugih sredina i odlična atmosfera, uz neizvestan...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.