Izvor: Danas, 24.Jun.2023, 17:50

Završeni protesti „Srbija protiv nasilja“ u nekoliko gradova, tražene ostavke (FOTO, VIDEO)

Osmi po redu protest Srbija protiv nasilja u Beogradu završen je oko 21 sat nakon što su građani obustavili blokadu autoputa na potezu od Autokomande do Mostarske petlje. Pored glavnog grada, protesti su održani u još 10 gradova širom Srbije: Kragujevcu, Kraljevu, Nišu, Novom Sadu, Subotici, Zrenjaninu, Šapcu, Vranju, Pirotu i Leskovcu. U nekima od njih je takođe u pojedinim trenucima bio blokiran saobraćaj.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin,   Kragujevac,   Subotica

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UŽIVO Protest opozicije u Beogradu: Blokiran saobraćaj ispred Narodne skupštine

Izvor: 24sedam.rs, 24.Jun.2023

Cilj okupljanja je da se sruši vlast u Beogradu, mimo izborne volje građana, te da u fotelje ponovo zasednu oni koji su opustošili i opljačkali Srbiju u periodu od 2000. do 2012. godine

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.