Apoel je sad Real Madrid

Izvor: Glas javnosti, 25.Avg.2008, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Apoel je sad Real Madrid

Agonija Crvene zvezde nastavljena je i posle gostovanja Banatu. Remi u Zrenjaninu (0:0), posle poraza od Vojvodine (0:2), nikako ne nagoveštava da će klub iz LJutice Bogdana ove sezone biti ozbiljan konkurent u trci za tron domaćeg prvenstva. Pristalice „crveno-belih“ još više zabrinjava loša igra, kada se ima u vidu da je osnovni cilj ove sezone povratak trofeja na „Marakanu“.

Kao razlog za slabe partije u prva dva kola, češki trener Zdenjek Zeman navodi nedostatak >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << koncentracije i taktičke probleme kod svojih izabranika.

- Koncentracija je potrebna kako na treninzima, tako i u utakmicama. Igrači ne shvataju da je taktika važan detalj u igri i mi to juče nismo mogli da rešimo. Nova loša predstava samo je pogoršala utisak iz Novog Sada - smatra iskusni strateg.

Da su igrači Banata u subotu bili prisebniji u nekoliko akcija pred Radivojevićevim golom, „crveno-beli“ mogli su, posle drugog kola Superlige, da dele „fenjer“ sa ekipom Napretka, koja je još bez osvojenog boda.

PETKOVIĆ NA PROMOCIJI, KASTILJO NA „MARAKANI“

Nikola Petković, član Olimpijske selekcije Srbije, danas će na „Marakani“ biti predstavljen javnosti. Posle nedavne promocije imenjaka Lazetića, on je drugi igrač iz novog niza fudbalera koji će u finišu prelaznog roka postati članovi Zvezde. Petković dolazi iz turskog Genčerbirligija, a igra na poziciji levog spoljnog igrača.

Danas se očekuje i rešenje statusa Segunda Kastilja, koji će se prvi put od završetka prošle sezone, u pratnji menadžera, pojaviti na „Marakani“, kako bi se sastao sa sportskim direktorom Goranom Bunjevčevićem.

- Domaćin je imao više šansi i igrao bolje. Zasluženo je osvojio bod, a ne bi bilo nepošteno i da je uzeo tri, jer je ostavio srce na terenu. Zvezda nije igrala taktički disciplinovano, a problem je u činjenici da ekipa na utakmici ne sprovodi ono što se radi na treninzima.

Zeman posle tri zvanična meča na klupi Beograđana još nema pobedu. Samopouzdanje pred revanš-susret drugog kola kvalifikacija za UEFA kup, protiv Apoela (prvi meč 2:2), nalazi se na prilično niskom nivou. Mnogo truda moraće Čeh da uloži kako bi ekipi podigao moral pred duel sa Kipranima, koji se u četvrtak igra na „Marakani“.

- Pouzdanje se gubi jer se ne igra dobro, a ne igra se dobro jer se taktički ne igra ono što treba i što se priprema tokom nedelje, kao i na pripremama - poručio je Zeman.

Poslednji zvižduk sudije Slobodana Veselinovića, koji je vodio meč u Zrenjaninu, označio je i početak uvreda na račun rukovodstva i igrača Zvezde. „Delije“ su „crveno-bele“ sa stadiona u „Karađorđevom parku“ ispratile povicima: „Iz Zvezde, iz Zvezde, marš iz Zvezde“, „To nije Versaće, to nije Armani, to dres je Zvezde, vi manekeni“...

Prvo je Zeman setao pored Zvezde i svratio na kafu i potpisao najskuplji ugovor u istoriji Zvezde. Sada je Zema opet samoinicijativno dao ostavku i odrekao se pola miliona evra. Toplice, Bunjevac i Krampoticu Zvezda nije privatni klub i sigurno cete odgovarati krivicno a najmanje za zloupotrebu sluzbenog polozaja. Od kako ste dosli oterali ste sve kvalitetne igrace i trenere samo da biste sebi stvorili nekakav autoritet i ostvarili licbu korist. Zeman je kriv koliko su krivi i treneri iz Omladinske skole koje ste sa sve titulama oterali iz kluba. Preuzmite odgovornost i sva trojica dajte ostavke i povedite sa sobom vase neznalice, neradnike i penzionere!

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.