Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 14.Avg.2023, 08:56

Akcija dobrovoljnog davanja krvi 18. avgusta na zrenjaninskom Gradskom bazenu

ZRENJANIN – U petak 18. avgusta u periodu od 16 do 19 časova na parkingu ispred Gradskog bazena Crveni krst Zrenjanin će organizovati akciju dobrovoljnog davanja krvi. Akcija će se realizovati u transfuziomobilu koji će biti smešten na ulazu. Iz Crvenog krsta apeluju na građane da se odazovu akciji, jer su zalihe ove dragocene tečnosti […]
Vest Akcija dobrovoljnog davanja krvi 18. avgusta na zrenjaninskom Gradskom bazenu objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vlada Vojvodine pomogla da 210 dece uživa na Vršačkim planinama

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 14.Avg.2023

VRŠAC – Odmor i oporavak za 210 dece iz socijalno ugroženih porodica, u odmaralištu Crvenog krsta Vršac na Vršačkim planinama, tokom jula i avgusta, realizovan je zahvaljujući izdvojenim sredstvima Vlade Vojvodine, preko Crvenog krsta Vojvodine. Tokom odmora i oporavka dece, održana je letnja...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Akcija dobrovoljnog davanja krvi u Zaječaru

Izvor: Danas, 14.Avg.2023

Crveni krst Zaječar, u saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi iz Niša, sprovodi još jednu akciju dobrovoljnog davanja krvi u Zaječaru.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.