Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 21.Mar.2024, 13:44

Akcija „Sat za našu planetu“ u Beloj Crkvi

BELA CRKVA – Najveća globalna ekološka akcija pod nazivom „Sat za našu planetu“, održaće se i u Beloj Crkvi u subotu 23. marta u Gradskom parku, simboličnim gašenjem svetla na sat vremena čime se ukazuje na važnost očuvanja planete. Akciju organizuje Kancelarije za mlade opštine Bela Crkva i odred izviđača „Žarko Zrenjanin Uča“. U Gradskom […]
Vest Akcija „Sat za našu planetu“ u Beloj Crkvi objavljena je na sajtu Vojvodina uživo....
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

U subotu 23. marta međunarodna akcija „Sat za planetu Zemlju“

Izvor: Danas, 22.Mar.2024, 13:30

Svetska organizacija za zaštitu prirode WWF pozvala je danas građane da se u subotu, 23. marta, u 20:30 odazovu globalnoj akciji "Sat za planetu Zemlju" i ugase svetla kako bi skrenuli pažnju donosiocima odluka, poslovnom sektoru i svojim sugrađanima na to da im je stalo do očuvanja naše planete.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.