Adaptacija zdravstvene ambulante u Ečki

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Jun.2012, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Adaptacija zdravstvene ambulante u Ečki

EČKA -

Zamenik gradonačelnika Zrenjanina Goran Kaurić, zajedno sa direktorom Doma zdravlja "Dr Boško Vrebalov" Borislavom Đorđevićem, obišao je adaptirani objekat zdravstvene ambulante u Ečki, javlja portal zrenjanin.rs.

Kaurić je istakao da je ta ambulanta jedna od najopterećenijih, budući da većina okolnih sela nema lekara koji radi u popodnevnim smenama i vikendom.

On je naglasio >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da su urađeni određeni građevinski radovi kako bi se poboljšao kvalitet usluga koje se velikom broju pacijenata ovde pružaju, a kako je naveo, u planu su i radovi na obnovi fasade.

"Uslovi u ovoj ambulanti jesu solidni, ali bi ih svakako trebalo poboljšati imajući u vidu veliku frekvenciju pacijenata", rekao je Kaurić.

Đorđević je istakao da ovo jedna od najopterećenijih ambulanti Doma zdravlja i da je prosek za prošlu godinu oko stotinu pacijenata dnevno, što je, kako je naveo, za dva lekara previše.

"Za ovaj objekat može se reći da je redovno održavan prošlih godina, stavljene su pločice u svim prostorijama, obnovljeni podovi koji nisu bili adekvatni, a takođe, izgrađen je i parking. Preostalo je krečenje objekta u skorije vreme", naveo je Đorđević i dodao da vrednost investicije, kada je reč o parkingu, iznosi 505.000 dinara, a 70.000 uloženo je adaptaciju podova. Sredstva je obezbedio Dom zdravlja "dr Boško Vrebalov".

U Ečki su u toku i završni radovi na javnoj česmi i za koji dan počinje ugradnja filterskog sistema za prečišćavanje vode.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.