Zvezdu Top gira provalnici omamili i opljačkali mu kuću

Izvor: B92, 04.Sep.2018, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdu Top gira provalnici omamili i opljačkali mu kuću

Nepoznati provalnici upali su u kuću Ričarda Hamonda, bivšeg voditelja “Top Geara”, i to dok je bio u kući sa ženom i prijateljima.

Njegova supruga je rekla za "Sandej ekspres" da su sa 12 prijatelja i ćerkom tinejdžerkom boravili u avgustu u njihovoj vili u Sent Tropeu kad su ih pljačkaši omamili gasom i upali im u kuću.

Mindi je događaj opisala kao zastrašujuće iskustvo od kojeg joj se i sad ledi krv u žilama.

Čak je u jednom trenutku, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << verovatno dok je pljačka bila u toku, Mindi sišla u prizemlje kuće jer ju je usred noći probudilo lupanje vratima.

Videla je da je neko zatvorio vrata dnevne sobe i čula je glas muškarca, ali je pretpostavila da je neko od gostiju, pa se vratila u krevet.

Kad su se ujutro probudili, gosti i domaćini su primetili da im nema novca, torbe i novčanici bili su im prekopani, a Hamondovoj ćerki Vilov (15) ukraden je sat.

Užasnuta Mindi je pojasnila da joj je bilo sumnjivo to što su ujutro sva vrata spavaćih soba bila otvorena, a fioke ormarića prekopane, zbog čega pretpostavljaju da su ih provalnici omamili plinom.

Odmah su pozvali policiju koja je utvrdila da je istu noć provaljeno i u susednu vilu.

Na svu sreću, dvojica lopova snimljena su nadzornom kamerom i uhapšeni su u roku od 48 sati.

Policija je potvrdila da već nekoliko godina pljačkaju to područje omamljujući žrtve gasom.

Jedan od žrtvi iste pljačke ranije je bio vozač Formule 1 Džejson Buton.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Zvezdu Top gira provalnici omamili i opljačkali mu kuću

Izvor: Radio 021, 04.Sep.2018

Nepoznati provalnici upali su u kuću Ričarda Hamonda, bivšeg voditelja "Top Geara" i to dok je bio u kući sa ženom i prijateljima...Njegova supruga je rekla za "Sandej ekspres" da su sa 12 prijatelja i ćerkom tinejdžerkom boravili u avgustu u njihovoj vili u Sent Tropeu kad su ih pljačkaši omamili...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.