Zvezda serije Seks i grad ne liči na sebe: Na njenom licu više ništa nije prirodno FOTO

Izvor: B92, 14.Jul.2021, 14:09

Zvezda serije "Seks i grad" ne liči na sebe: Na njenom licu više ništa nije prirodno FOTO

Bila je protivnica plastičnih operacija i estetskih korekcija, ali im ipak nije odolela.

Glumica Kristin Dejvis (56), koja se proslavila glumeći u seriji "Seks i grad", više ne liči na sebe. Na poslednjim fotografijama koje su nastale na ulicama Los Anđelesa jasno se vide korekcije koje je radila i natečeno i podbulo lice.

Oduvek je važila za jednu od lepših glumica, a njen prirodan izgled je ono po čemu je bila karakteristična. Uvek je isticala da je protivnica >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << plastične hirurgije i kako želi dostojanstveno da stari. Međutim, čini se da su se stvari promenile u poslednje vreme.

"Previše botoksa i loše urađene usne se jasno vide", "Od prirodnog izgleda više ništa nije ostalo", samo su neki od komentara koji su se pojavili na društvenim mrežama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.