Zvezda serije Mućke opet boluje od raka: Zahvatio je i limfni sistem

Izvor: B92, 26.Apr.2023, 10:40

Zvezda serije "Mućke" opet boluje od raka: "Zahvatio je i limfni sistem"

Patrik Mari, zvezda nekadašnje hit serije Mućke, ponovo je oboleo od raka pluća.

"Uprkos naporima lekara, rak pluća se vratio. Pre nekoliko meseci sam mislio da je gotovo, no ispostavilo se da je to rak koji se proširio na karlicu i kosti nogu. Zahvatio je i limfni sistem. Lekar je uveren da će hemioterapije držati stvari pod kontrolom, optimističan je", napisao je glumac na Tviteru.

Glumac je početkom 2022. godine na društvenim mrežama objavio da boluje od >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tumora na plućima. Tada je obožavateljima poručio da nikad ne zanemaruju simptome bolesti kako bi se mogli spasiti na vreme

Podsećamo, Patrik je glumio Mikija Pirsa u 20 epizoda serije Mućke koja se snimala 22 godine. Nakon što je završeno snimanje legendarne serije 2003. godine, dobio je nekoliko uloga, ali je na kraju odlučio da napusti glumu pa je postao taksista u Kentu. Na kraju je bio prisiljen da promeni posao, jer se borio sa hroničnom opstruktivnom bolešću pluća, koja uzrokuje poteškoće s disanjem.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.