Kevin Kostner se razvodi: Otkriveno zašto ga je ostavila žena

Izvor: B92, 03.Maj.2023, 08:42

Kevin Kostner se razvodi: Otkriveno zašto ga je ostavila žena

Supruga Kevina Kostnera, Kristin Baumgartner podnela je zahtev za razvod od zvezde Jeloustona posle 18 godina braka i troje dece.

Rečeno je da je do razlaza došlo zbog "nepomirljivih razlika“, a Baumgartner je tražila zajedničko starateljstvo nad njihovom decom - Kejden (15), Hejs (14) i Grejs (12).

Kostner je u utorak objavio odgovor na zahtev za razvod, i tražio zajedničko starateljstvo nad njihovom decom.

Ovaj 68-godišnji glumac i 49-godišnja Baumgartner, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koja je model i modni dizajner, počeli su da se zabavljaju još 2000. godine, a venčali su se na ranču "Costner's Aspen" u Koloradu 2004. godine.

U saopštenju Kostnerovog predstavnika traži se da se poštuje njegova, Kristinina i privatnost njihove dece dok se nalaze u ovom teškom vremenu.

Kostner je ranije bio u braku sa Sindi Silvom od 1978. do 1994. i imaju troje dece - Eni (39), Lili (36) i Džoa (35).

Vest o razvodu stiže nedeljama nakon što je Dejlimejl objavio nove detalje o Kostnerovom razdoru sa kreatorom Jeloustona, Tejlorom Šeridanom. Izvori su tvrdili da je Šeridan razvio "kompleks Boga" zbog čega je Kostner navodno bio frustriran razvojem hit serije Paramount Network.

Kostner trenutno režira i glumi u Horizontu, vestern filmskoj seriji koja se sastoji od četiri odvojena filma koji će biti objavljeni u razmaku od tri meseca jedan od drugog. Svaki film traje skoro tri sata, a nakon četvorostrukog izdanja, Horizon će biti podeljen na televizijske serije - svaka od 42-minutnih epizoda.

Sve se izdešavalo u kratkom periodu za poznatog glumca, te mnogi smatraju da prolazi kroz jedan od najtežih perioda svog života.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Razvodi se Kevin Kostner

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Maj.2023

Supruga Kevina Kostnera, Kristin Baumgartner, podnijela je zahtjev za razvod poslije 18 godina braka sa holivudskim glumcem i troje zajedničke djece.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.