Glasine o razvodu bile tačne: Nakon 18 godina braka i troje dece slavni par stavio tačku

Izvor: B92, 04.Maj.2023, 08:29

Glasine o razvodu bile tačne: Nakon 18 godina braka i troje dece slavni par stavio tačku

Supruga Kevina Kostnera, Kristin Baumgartner podnela je zahtev za razvod od zvezde Jeloustona posle 18 godina braka i troje dece, a danas je viđena bez prstena.

U Utorak je otkriveno je da je do razlaza došlo zbog "nepomirljivih razlika", a Baumgartner je tražila zajedničko starateljstvo nad njihovom decom - Kejden (15), Hejs (14) i Grejs (12).

Kostner je u utorak objavio odgovor na zahtev za razvod, i tražio zajedničko starateljstvo nad njihovom decom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Ovaj 68-godišnji glumac i 49-godišnja Baumgartner, koja je model i modni dizajner, počeli su da se zabavljaju još 2000. godine, a venčali su se na ranču "Costner's Aspen" u Koloradu 2004. godine.

Vest o razvodu stiže nedeljama nakon što je Dejlimejl objavio nove detalje o Kostnerovom razdoru sa kreatorom Jeloustona, Tejlorom Šeridanom. Izvori su tvrdili da je Šeridan razvio "kompleks Boga" zbog čega je Kostner navodno bio frustriran razvojem hit serije Paramount Network.

Kostner trenutno režira i glumi u Horizontu, vestern filmskoj seriji koja se sastoji od četiri odvojena filma koji će biti objavljeni u razmaku od tri meseca jedan od drugog. Svaki film traje skoro tri sata, a nakon četvorostrukog izdanja, Horizon će biti podeljen na televizijske serije - svaka od 42-minutnih epizoda.

Sve se izdešavalo u kratkom periodu za poznatog glumca, te mnogi smatraju da prolazi kroz jedan od najtežih perioda svog života.

Rečeno je da Baumgartner neće podneti zahtev za izdržavanje uprkos neto vrednosti njenog muža od 250 miliona dolara.

Kostner je podneo odgovor u utorak, a takođe traži zajedničko starateljstvo nad njihovom decom - Kejden (15), Hejs (14) i Grejs (12).

"Okolnosti van njegove kontrole su dovele do toga da je gospodin Kostner morao da učestvuje u postupku prekida braka", rekao je predstavnik Kostnera u izjavi.

"Tražimo da se poštuje njegova, Kristinina i privatnost njihove dece dok se nalaze u ovom teškom vremenu", zaključuje se.

Kostnerov odgovor podnela je slavna advokatica za razvode Lora Vaser, koja je predstavljala zvezdu rijaliti TV-a Kim Kardašijan i dobitnicu Oskara Anđelinu Džoli.

Navodno postoji i predbračni ugovor između Kostnera i Baumgartner.

Predstavnik Kostnera je u sredu obavestio Page Siks da sve tvrdnje da je glumac varao svoju suprugu "apsolutno nisu tačne".

Izvor koji tvrdi da je blizak Kostneru takođe je rekao da "uopšte nije bilo problema prevare" i da je i dalje "veoma iznenađen Kristininim postupcima".

Nastavili su: „On očigledno ne želi razvod i uzeo bi je nazad. To je razočaravajuće, on je voli i voli svoju decu.'

Insajder je takođe naveo da "nemaju pojma da li Kevin uopšte zna koji su razlozi" za razlaz.

TMZ je prvi objavio vest o razvodu.

Zvezda Telohranitelja je ranije bila u braku sa Sindi Silvom od 1978. do 1994. i imaju troje dece - Eni (39), Lili (36) i Džoa (35).

Takođe deli sina Lijama Kostnera sa Bridžit Runi, sa kojom je izlazio nakon razlaza sa Silvom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.