Zvezda Beverly Hillsa u jeku borbe s rakom saznala da joj suprug ima aferu: Otkrila detalje

Izvor: B92, 07.Dec.2023, 15:55

Zvezda "Beverly Hillsa" u jeku borbe s rakom saznala da joj suprug ima aferu: Otkrila detalje

Šenon Doerti (52) tvrdi da je njen muž imao aferu neposredno pre nego što je bila zakazala operaciju tumora na mozgu. U premijernoj epizodi svog podkasta "Hajde da budemo jasni“ prisetila se kako se nosila sa svojim razvodom od Kurta Isvarijenka dok se istovremeno borila sa četvrtim stadijumom raka ranije ove godine.

"Otišla sam na operaciju rano ujutru i nakon toga sam saznala da je moj brak zapravo gotov, da je on imao aferu dve godine", rekla je glumica.

Iako >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << priznaje da je njen tadašnji suprug „želeo” da bude sa njom, na kraju je odlučila da ona ne želi.

„Osećala sam se tako izdano. Na kraju krajeva, osećala sam se tako neverovatno nevoljeno od nekoga sa kim sam bila 14 godina, od nekoga koga sam volela svim srcem“, rekla je zvezda Beverli Hilsa.

Uz nju je u tom trenutku bila majka, brat i najbolji prijatelj Kris. Iako je operacija bila uspešna, morala je i da se podvrgne zračenju i nastavi da se bori sa iscrpljujućom bolešću.

"Samo prolazim kroz sve to dok pokušavam da shvatim da li ću se razvesti i pokušavam da dođem do istine", kaže ona u podkastu.

Šenon Doerti i Isvarijenko su se rastali u januaru, istog meseca kada je operisana, a ona je podnela zahtev za razvod od fotografa tek u aprilu. Uprkos neverstvu, glumica kaže da joj je bilo teško da napusti njihov brak.

„Bila sam zbunjena i uzimala sam steroide i mnoge stvari zbog operacije jer nisu želeli da mi mozak otekne. I iskreno, i dalje je jako teško. Da, donela sam odluku da se razvedem, ali imam mnogo uspomena sa tom osobom“, rekla je ona.

Otkrila je da je tada postala "opsednuta" otkrivanjem svakog detalja izdaje svog supruga "kroz razgovore, očekujući da neko bude iskren".

„Ako ste proveli 14 godina zajedno i varali ste, zar ta osoba ne zaslužuje apsolutnu istinu bez obzira koliko boli?“, upitala je ona. Šenon Doerti tvrdi i da je razgovarala sa devojkom sa kojom ju je suprug varao dve godine, ali nije otkrila njen identitet.

Podsećanja radi, Šenon Doerti je prvi put dijagnostikovan rak dojke 2015. godine, a dve godine kasnije objavila je da je otišla u remisiju. Međutim, njoj se rak vratio 2019. i napredovao do četvrte faze, šireći joj se na mozak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.