Žuži Jelinek: Važno je biti optimist i vedre naravi, a najvažnije je biti zaljubljen

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Jan.2016, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žuži Jelinek: Važno je biti optimist i vedre naravi, a najvažnije je biti zaljubljen

Žuži Jelinek, modna ikona nekadašnje Jugoslavije u svojoj knjizi "Žene – osvajajte!", napisala je sljedeće citate:

* Osvajajte da biste vi bile te koje biraju, da si poljepšate život, da postanete neko jer će vas drugi cijeniti…

* Najgluplje su one žene koje smatraju da su svi muškarci isti. To nije istina: svaki seksu drugačije pristupa i od svakog naučiš nešto novo!

* Ako ste udane i zadovoljne onda ste osvojile pravog i tad stanite. No >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << ako niste zadovoljne, osvajajte.

* Od bogatog muškarca bježite! On nema vremena za vas, već samo legne, skoči i ode kad je gotov!

* Nikad nemoj bacati zmazanu vodu dok nemaš čistu! Da ne ostaneš na suhom!

* U životu treba imati što više muškaraca!

* Ako ste vi slobodni, zapamtite da se u oženjenog muškarca morate zaljubiti bez interesa. On će ogovarati svoju ženu da je hladna kao led i obećavati da će je ostaviti no to se doista događa vrlo rijetko.

* Jako je važno da nikad ne liježete s nekim ispod svog nivoa. Moj “ja” bi opao da u krevet pozovem poštara, pa da je ne znam kako zgodan.

* Ako ste poput njega u braku problema nema! Možete imati jednog muškarca za obitelj, a drugog za seks.

* Važno je biti optimist i vedre naravi, a najvažnije je biti zaljubljen! Žuži smatra da bez ljubavi žene gube životni elan i ranije dožive starost. Ipak to vrijedi i za muškarce.

* Današnji su muškarci doista razmaženi, ali žene su oduvijek bile te koje osvajaju. Svaka žena malo pogleda muškarca koji joj se sviđa, pa ode, pa se opet vrati, pa izmisli u čemu bi joj on mogao pomoći… I on uvijek dođe!

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.