Zorana Pavić oborila dete u saobraćaju

Izvor: B92, 09.Dec.2022, 22:00

Zorana Pavić oborila dete u saobraćaju

Zorana je ceo slučaj odmah prijavila policiji, i oglasila se kako bi objasnila kako je došlo do nezgode u saobraćaju.

Zorana tvrdi da je odmah izašla iz kola kako bi proverila u kakvom je stanju dete.

"Pre nekoliko dana kada sam kretala u Veliku Planu na predstavu, dete je istrčalo van pešačkog prelaza i naletelo na moje vozilo. Odmah sam izašla iz automobila, zagrlila i poljubila dete koje je bilo sa svojim rođenim bratom i pitala da li negde treba da ih povezem. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Dete je, što je najvažnije u čitavoj priči, nije zadobilo nikakvu povredu, tako da je svako nastavio svojim putem. Sutradan sam otišla i sve ovo isto ispričala u policiju, što može da se proveri. U policiji je i snimak na kojem se vidi kako dete istrčava ispred mog automobila, kao i trenutak kada ja izlazim iz kola, ljubim ga i pitam ga da li je dobro i da li treba da ga vodim kod lekara. I ko god bude objavio bilo šta što nije istina, tužiću ga " zapretila je Zorana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Zorana Pavić automobilom oborila dete na putu

Izvor: Luftika.rs, 10.Dec.2022, 11:31

Pevačica Zorana Pavić pre nekoliko dana imala je saobraćajnu nezgodu kada je automobilom van pešačkog prelaza oborila dete koje je prelazilo ulicu sa bratom.. – Pre nekoliko dana kada sam kretala u Veliku Planu dete je istrčalo van pešačkog prelaza i naletelo na moje vozilo. Odmah sam izašla...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.