Žerara Depardjea još jedna žena optužila za seksualni napad

Izvor: B92, 16.Feb.2024, 13:44

Žerara Depardjea još jedna žena optužila za seksualni napad

Još jedna žena podnela je tužbu 9. januara protiv francuskog glumca Žerara Depardjea zbog seksualnog napada.

Ona je istakla da ju je glumac pipkao i davao neprikladne primedbe dok je bila 24-godišnja asistentkinja na snimanju filma.

Žena je optužila francusku filmsku legendu Žerara Depardjea da ju je navodno seksualno napastovao tokom snimanja filma 2014. godine, navodi se u policijskom i novinarskom izveštaju, piše Mond (lemonde.fr).

Žena je podnela >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tužbu 9. januara optužujući Depardjea za "seksualni napad na ranjivu osobu od strane nekoga ko zloupotrebljava svoje funkcije", prema dokumentu u koji je agencija Frans pres imala uvid.

Regionalnim novinama "Le Courrier de l'Oues"t rekla je da ju je on "svuda" pipkao i davao neprikladne komentare dok je bila 24-godišnja asistentkinja na setu u filma "Le magician et le Siamiois" iz 2015.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.